HOE MCAFEE-ALARMEN PERMANENT UITSCHAKELEN?


Soms irriteren antivirussoftware ons met hun constante meldingen en geluiden. Het kan erg vervelend worden als het dagelijks begint te gebeuren. Dit probleem komt vaak voor bij McAfee-antivirus, aangezien de software zijn gebruikers vaak pingt met zelfs onnodige waarschuwingen. Hoewel het belangrijk is om op de hoogte te blijven van nieuwe updates of mogelijke risico's, wil je natuurlijk niet dat iets je stoort als je iets belangrijks doet, zoals kantoorwerk. Op dat moment wilt u alleen vrede, zodat u het werk zo snel mogelijk kunt afmaken, maar uw McAfee-antivirus staat u dat niet toe.

Als u een van die mensen bent die geïrriteerd zijn doordat hun antivirus hen constant pingt, kunt u 24 uur per dag de juiste hulp krijgen bij onze McAfee-klantenservice. Onze technici zullen er zijn om u te helpen bij elk soort technisch probleem.

Als u McAfee-waarschuwingen volledig wilt verwijderen, kunt u de instellingen ervan wijzigen en ermee aan de slag gaan. Onze technische ondersteuning van McAfee heeft een zeer eenvoudige procedure bedacht die u kunt volgen als zoiets gebeurt. Dus voordat u de professionals om hulp vraagt, kunt u zelf wat trucs uitproberen en tijd besparen.

  1. Zoek het McAfee-pictogram in het meldingengebied.
  2. Dubbelklik erop om het te openen.
  3. Klik in het rechterdeelvenster van het McAfee-venster op de navigatiekoppeling.
  4. Klik daarna op 'Algemene instellingen en waarschuwingen' onder het kopje Instellingen.
  5. Klik nu op de categorieën 'Informatieve waarschuwingen' en 'Beveiligingswaarschuwingen'.
  6. Hier moet u kiezen welk type waarschuwingsberichten u niet wilt zien.

Als u heeft besloten wat voor soort waarschuwingen u in de toekomst niet wilt storen, slaat u de wijzigingen op. Deze methode zal u zeker helpen met het probleem van constante waarschuwingen. Voor het geval u nog steeds een probleem heeft, kunt u altijd contact opnemen met onze technische ondersteuning van McAfee.

Als u geïrriteerd bent door de constante meldingen die de balk van uw mobiele telefoon vullen telkens wanneer u deze opent, kunt u professionele hulp krijgen op ons McAfee-klantenservicenummer. U kunt dit ook doen via e-mail of live chat-ondersteuning. Onze technici zullen u zeker de hulp bieden die u zoekt in de kortst mogelijke tijd.

Dus bel ze gewoon of laat een bericht achter, en leun achterover, want onze professionals zullen er al bij zijn.

original source