WANNEER WETEN DAT MCAFEE GEEN GELDIG BERGING KAN VINDEN?


Het is bekend dat McAfee gedurende een lange periode prima werkt, zonder zijn gebruikers lastig te vallen met foutmeldingen. Het beschermt uw gegevens en systeem tegen allerlei soorten aanvallen en virussen zoals malware, ransomware, rootkits, wormen, spyware, enzovoort. Bovendien kunt u deze antivirus heel gemakkelijk bijwerken met slechts een klik. Het zijn gebruiksvriendelijke functies, een eenvoudige lay-out en betaalbare prijzen die helemaal geen gat in uw zak graven, dat is wat deze antivirus een voorsprong geeft op de rest van de producten op de markt.

U kunt erop vertrouwen zonder er twee keer over na te denken en geloof me, u zult niet teleurgesteld zijn. Het beste van alles aan deze antivirus is de klantenservice van McAfee die 24/7 werkt om de problemen van de gebruikers op te lossen. U kunt gemakkelijk contact met ze opnemen wanneer u problemen ondervindt en zij zullen het meteen oplossen.

Sommige gebruikers ontvangen naar verluidt foutmeldingen zoals 'Kan geen geldige opslagplaats vinden' op hun McAfee-antivirus. Andere foutmeldingen die u mogelijk ontvangt, worden hieronder vermeld:

• Netwerk is uitgevallen.• Kan SiteStat.xml-bestand niet downloaden.• Controleer op netwerkconnectiviteit.• Bijwerken vanaf een externe site is niet mogelijk.

Als u een van de bovenstaande foutmeldingen heeft ontvangen, neemt u gewoon contact op met onze McAfee-klantenondersteuning en krijgt u onmiddellijk hulp van onze medewerkers.

Deze fout treedt op na het uitschakelen van de System Event Notification-service of na het upgraden naar een latere versie dan 5.0. Aangezien McAfee afhankelijk is van de System Event Notification-service om het aangemelde gebruikers account te valideren, mislukt de validatie van de netwerk verbinding als het deze actie niet kan voltooien. Hierdoor kan McAfee Agent geen verbinding maken met de opslagplaats.

U kunt echter de volgende stappen voor probleemoplossing proberen om de fout zo snel mogelijk te verhelpen:

1. Ga naar Start.2. Open Uitvoeren.3. Typ 'services.msc' en klik op OK.4. Klik met de rechtermuisknop op de System Event Notification Service en selecteer Eigenschappen.5. Klik op Automatisch in de vervolgkeuzelijst Opstarttype.6. Druk op Start en vervolgens op OK.

Deze oplossing zal u zeker helpen met het probleem. Als dit echter niet lukt, kunt u 24 uur per dag contact opnemen met ons technische serviceteam van McAfee via e-mail, telefoon of live chat. Onze technici zullen u zo snel mogelijk helpen.

Originele bron